OIV

Karijera u OIV-u

 

Zaposlenici su naša najveća vrijednost u čija znanja i vještine neprestano ulažemo. To su pretežito visokoobrazovni inženjeri koji svojim angažmanom, iskustvom i znanjem čine glavnu snagu za održavanje konkurentske prednosti Društva.

Mnogobrojni tehnolozi i inženjeri ovlašteni su inženjeri elektrotehnike, građevinarstva, strojarstva i članovi strukovnih udruga. Osim toga, kontinuirano ulažemo u zaposlenike potpornih službi kako bi što bolje razvijali svoje potencijale.

 

Tko radi u OIV-u?

314

zaposlenika

54%

visokoobrazovanih

92%

zaposlenika je zadovoljno poslom u OIV-u

U strateškim ciljevima Društva zacrtali smo privlačenje i zadržavanje visokoobrazovanih i kvalitetnih zaposlenika kao prioritet, uz primjenu efikasnih modela motivacije i poticanja osobnih ambicija.

Prema istraživanju zadovoljstva zaposlenika koje smo proveli krajem 2019. godine, 92% ih je ocijenilo da su zadovoljni radom u OIV-u.

 

Karijera u OIV-u

Želiš biti dio moderne digitalne kompanije koja pruža inovativne komunikacijske i infrastrukturne usluge klijentima u RH i inozemstvu, a zaposlenicima omogućuje svakodnevno usavršavanje kroz edukacije te svakodnevni rad na zanimljivim projektima kao što su OIV Smartino IoT, OIV Fire Detect AI, OIV DTV/DVB-T2, Cronect i mnogim drugima iz našeg širokog spektra djelovanja?

"Naš uspjeh, uspjeh je svih naših zaposlenika, a naša najveća postignuća su SIGURNOST, POSVEĆENOST, ISKRENOST i međusobna SURADNJA. Zajedničkim snagama stvaramo umreženo društvo i potičemo održivi razvoj budućnosti."

 

 

Korporativna brošura

Sve o našoj tvrtci u formatu pogodnom za ispis.