OIV

Mjesto gdje misija i vizija 
nalaze put do zajedničkog ciljaDruštveno odgovornim poslovanjem ostvarujemo pozitivan učinak na društvo i okoliš u skladu s etičkim standardima te primjenom jedinstvenih načela i temeljnih vrijednosti u svakodnevnom radu i poslovanju. 

Ključne vrijednosti DOP-a

Odnos prema zajednici

Odgovornost prema zaposlenicima

Briga za okoliš i održivost

OIV i ESG

Odgovornost za šire društvo i okoliš u kojem će živjeti buduće generacije u genima je našeg Društva. Briga za društveno odgovorno poslovanje dio je našeg habitusa i poslovanja dugo prije nego je to postala naša formalna obaveza. ESG-om odnosno održivim poslovanjem bavimo se već godinama i prije nego je to postalo moderno.

Sponzorstva i donacije 

Jedna od važnijih sastavnica našeg društveno odgovornog poslovanja je humanitarno pomaganje djece, studenata, školskih ustanova i znanstvenih skupova. Koje uvjete trebate ispunjavati za traženje sponzorstva ili donacije doznajte ovdje

Nagrada Indeksa DOP-a 

Društveno odgovorno poslovanje OIV-a oduvijek je bilo važan dio naše poslovne kulture, zato smo niz godina dobitnici nagrade Indeksa DOP-a te ponosni dobitnik nagrade Hrvatski indeks održivosti (HRIO) u 2022. godini, a o čemu možete više pročitati ovdje.

Ime slike

OIV-ov dječji dan 

 

Povodom "Svjetskog dana djeteta", UNICEF-ove globalne inicijative koja promiče prava djece, pokrenuli smo OIV-ov dječji dan koji održavamo od 2019. godine o čemu možete više doznati ovdje.

Etički kodeks

Etičkim kodeksom  određuju se osnovne vrijednosti te preporuke i smjernice ponašanja u pogledu odnosa prema radu, suradnicima, poslovnim partnerima te prema javnosti, kao i OIV-ovu obvezu u osiguravanju odgovarajućih radnih uvjeta i profesionalnog razvoja radnika te izbjegavanja neprihvatljivih oblika ponašanja.
Saznajte više