OIV

11.06.2024.

Izgradnja nove poslovne zgrade OIV-a u Zadru napreduje prema zadanom planu. Izvedeni su građevinski radovi betoniranja armirano betonskih zidova 1. kata poslovnog dijela objekta te se trenutno postavlja jednostrana glatka oplata za betoniranje armirano betonske podne ploče 2. kata.

Izgradnja je planirana u tri dijela i službeno je započela u ožujku, a na lokaciji površine 2084 m2 izgradit će se gospodarsko-poslovna zgrada te skladišni prostor ukupne površine 1.185,31 m2. Prva faza obuhvatit će izgradnju poslovne zgrade, pogonsko-skladišnog i uredskih prostora, dok će u drugoj i trećoj fazi biti izgrađeno zatvoreno i otvoreno skladište.

Ukupna vrijednost investicije je oko 2,3 milijuna eura, a izgradnjom ove građevine OIV dobiva moderno logističko središte u sjevernoj Dalmaciji koje će biti ključno za potporu kontinuiranom rastu kompanije i podizanje kvalitete i uvjeta rada, naglašavajući tako predanost Društva strategiji proširenja, decentralizacije i jačanju poslovnih kapaciteta, učinkovitosti i produktivnosti.