Kontaktirajte nas

e-mail: multimedia@oiv.hr

Kontribucija sadržaja uživo putem satelita


Sadržaj uživo preuzima se sa satelita u skladu s najboljim profesionalnim praksama u OiV-ovom Multimedijskom centru Deanovec. Za prijem signala OiV koristi 2,4 metarske antene s ugrađenom zaštitom protiv smrzavanja i satelitske prijemnike vodećih svjetskih proizvođača. Radno vrijeme Multimedijskog centra Deanovec je 24 sata dnevno čime osiguravamo visoku dostupnost i kvalitetu naših usluga.

Pokretne satelitske postaje (DSNG)

OiV nudi uslugu emitiranja signala putem svojih pokretnih satelitskih postaja - DSNG (news gathering vozilo). Prijenos signala pokretnim satelitskim postajama Odašiljači i veze d.o.o. obavljaju još od 1995. godine. Stalnom modernizacijom opreme držimo stalni korak s novim tehnologijama prijenosa signala putem satelita. Educirana, kvalitetna i iskusna posada DSNG kola garancija su sigurnosti i kvalitete prijenosa.
DSNG kolima je moguć prijenos signala putem satelita za news gathering, prijenos različitih događanja od skupova, otvaranja do sportskih događaja. DSNG kola su potpuno autonomna, tako da je moguće obaviti prijenos s bilo koje lokacije sa slobodnim pogledom na Jug. Prijenos našim DSNG kolima omogućava Vam da uvijek budete u centru događaja i da vaš signal na vrijeme stigne do potrebnog odredišta.
Za satelitski prijenos se koristimo satelitom Atlantic Bird 3 (5,0 W).
webmaster | Uvjeti korištenja | © 2002- Odašiljači i veze d.o.o. LinkedIN