Kontaktirajte nas

e-mail: multimedia@oiv.hr

Interaktivna televizija

 

Uvod

Žestoka konkurencija na pay TV tržištu dovela je do podizanja standarda u ponudi usluga. Ponuda koja se sastoji jedino od TV kanala paketiranih u nekoliko paketa više jednostavno nije dovoljna da privuče pozornost krajnjih korisnika. Osim paketa TV kanala, krajnji korisnici očekuju interaktivne TV usluge kao što su elektronički programski vodič (EPG), video na zahtjev (VoD), mogućnost snimanja TV programa (PVR) i dodatne usluge.
 

OiV Interaktivna TV platforma

Pružanje interaktivnih TV usluga pretpostavlja implementaciju servisne platforme za interaktivnu TV koja se sastoji više podsustava: middleware, VoD i DRM. OiV operatorima-korisnicima pruža servisnu platformu za interaktivnu TV u veleprodajnom poslovnom modelu.
Kliknite za veću sliku!

 

Interaktivna TV u kabelskim mrežama

Interaktivne TV usluge predstavljaju poseban izazov u pristupnim mrežama temeljenim na koaksijalnim kabelima, jer zahtijevaju implementaciju dodatnog sustava za upravljanje mrežnim resursima. OiV omogućuje interaktivne TV usluge u kabelskim mrežama pružanjem Session Resource Management (SRM) funkcionalnosti u sklopu usluge.
webmaster | Uvjeti korištenja | © 2002- Odašiljači i veze d.o.o. LinkedIN