Vijesti

13.04.2018 Najveća infrastrukturna investicija Odašiljača i veza u 2018. godini napreduje
Predstavnici investitora (OiV), Izvođača radova (Diklo gradnja i Dalekovod d.d.) i nadzornih inženjera obišli gradilište na Ugljanu ...više
10.04.2018 Premijer Plenković dao podršku OiV-u na Mostarskom sajmu 2018.
Odašiljači i veze na međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru ...više
05.03.2018 Suradnja s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe
Zajednička izgradnja i uporaba višenamjenskog infrastrukturnog objekta na lokaciji Ilin Vrh ...više

Uvjeti korištenja


Svako korištenje www.oiv.hr podliježe ovim Uvjetima korištenja. Dokumenti objavljeni na www.oiv.hr smiju se kopirati samo ako se koriste za nekomercijalnu i osobnu upotrebu i samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj stranici navedena. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj stranici bez prethodnog izričitog odobrenja OiV-a je zabranjeno.
OiV će uložiti razumne napore kako bi informacije na ovoj stranici bile točne i aktualne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.oiv.hr suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ove web stranice. OiV neće biti odgovoran ni za kakvu izravnu, slučajnu, posljedičnu ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.oiv.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove stranice.
Ova stranica sadržava informacije trećih strana i linkove na druge stranice na internetu nad kojima OiV nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kad smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo. OiV ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Politika zaštite privatnosti

OiV poštuje privatnost posjetitelja svojih stranica i prikuplja podatke o identitetu osoba, kao što su ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa samo kad su ustupljeni dobrovoljno. Te podatke OiV koristi kako bi udovoljio zahtjevima za informacijama i bolje razumio potrebe svojih korisnika s ciljem poboljšanja naših proizvoda i usluga. OiV izričito izjavljuje da neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim zakonskih i gore navedenih, koristiti prikupljene osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani. Kontakt podatke Službenika za zaštitu osobnih podataka možete naći ovdje.

Korištenje „cookie-a“. OiV-ove web stranice ne koriste kolačiće (eng. cookies).


OiV pridržava pravo bilo kakve izmjene ovih Uvjeta i izmjene politike zaštite privatnosti, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici.


Zadnja izmjena: 12. kolovoz 2016.
webmaster | Uvjeti korištenja | © 2002- Odašiljači i veze d.o.o. LinkedIN