Vijesti

03.02.2020 Započela montaža novog antenskog stupa na Petrovoj Gori
OIV kontinuirano ulaže u izgradnju novih objekata ...više
29.01.2020 Uspješno održan četvrti Dan strategije i planova Odašiljača i veza
Dodijeljene nagrade za prijedloge strateških inicijativa ...više
11.12.2019 Zaposlenici OIV-a skupili 18.860,00 kuna za „Zakladu - dječja onkologija Rebro“
Donacija za izgradnju i opremanje novog odjela dječje hematologije i onkologije KBC-a Zagreb ...više

04.10.2016

Otkrivena spomen-ploča poginulom branitelju Đuri Podboju
Zagreb, 4. listopada 2016. – Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je zajedno s obitelji Podboj u sjedištu Odašiljača i veza d.o.o. u Zagrebu otkrila spomen-ploču u znak sjećanja na branitelja Đuru Podboja, koji je prije 25 godina poginuo na radnom zadatku braneći odašiljač Belje.
Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović i Marica Podboj otkrivaju spomen-ploču

Predsjednica Republike zahvalila je na pozivu te zajedno sa suprugom poginulog Đure Podboja, gospođom Maricom i sinom Mariom, otkrila spomen-ploču. U svojem obraćanju istaknula je da je Đuro Podboj istinski i tihi junak, koji je položio život obavljajući svoj posao na prvoj crti obrane. Upravo je informiranje o pravednom i obrambenom Domovinskom ratu bilo izuzetno bitno, a Đuro i hrvatski branitelji osigurali su da istina o Domovinskom ratu prodre u svijet. Danas zahvaljujući njima imamo svoju Domovinu - rekla je Predsjednica.
Kapelan Policijske uprave zagrebačke, don Marin Drago Kozić blagoslovio je spomen ploču i predvodio riječi molitve za sve poginule branitelje.
Član Uprave Odašiljača i veza Mate Botica zahvalio je Predsjednici Republike i svim nazočnima na dolasku. Odašiljač Belje će se u čast poginulom Đuri od danas zvati „Odašiljač Đuro Podboj – Belje“, rekao je Mate Botica. Svojom žrtvom on nas je zadužio da trajno skrbimo o vrijednostima teško stečene slobode u našoj domovini Hrvatskoj.
webmaster | Uvjeti korištenja | © 2002- Odašiljači i veze d.o.o. LinkedIN