OIV

Prvi korak do uspješne
karijere u OIV-uKontinuiramo nagrađujemo izvrsnost zbog čega smo pokrenuli program stipendiranja studenata koji su naša budućnost.  

Promišljenom strategijom u kojoj zapošljavamo iskusne stručnjake i pripravnike ispunjavamo našu misiju i viziju. Zato kvalitetnim studentima koji svojim zalaganjem već za vrijeme studija pokažu izuzetne rezultate nakon dodjele stipendije pružamo priliku da obave stručnu praksu u OIV-u sukladno programu fakulteta na kojem studiraju.

Tko se može prijaviti za našu stipendiju?

Ako si redovni student preddiplomskog ili diplomskog studija upisan u akademskoj godini za koji se raspisuje natječaj, onda se možeš prijaviti na naš natječaj.

Koliko traje ugovoreno stipendiranje?

OIV će isplaćivati stipendiju studentima do završetka redovnog studija, uz uvjet redovnog upisa iduće godine studija i završetak studija u redovnom roku.

Gdje mogu vidjeti natječaj za dodjelu stipendija?

Sigurni samo da redovito pratiš informacije koje su ti važne za profesionalni razvoj. Zato budi bez brige jer Natječaj će biti objavljen na web stranici tvojeg fakulteta i OIV-a.

Kakvi su izgledi da baš ja dobijem stipendiju?

Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu stipendija i broj stipendija koje će biti dodijeljene donosi Uprava OIV-a zato samo nastavi predano raditi kao i do sad.

Nakon dodjele stipendije sa studentima sklapamo ugovor o studentskom stipendiranju i to je samo prvi korak.

Sljedeći korak, po završetku studija, je pridruživanje našem timu da zajednički stvaramo vrijednosti koje mijenjaju svakodnevicu i poslovanje.

Detaljne odgovore o uvjetima stipendiranja potraži u našem Pravilniku.

Želimo ti puno uspjeha!

Sve o stipendiranju doznaj ovdje

PR 35-1 Pravilnik o dodjeli studentskih stipendija

pdf 366 kb

Zanima te stipendija?

Napravi prvi korak do uspješne karijere u OIV-u.